Vuohenjuusto sopii hyvin uuniin ruisleivän päällä.
Tänään nopea illallinen syntyi käden käänteessä.
Kaustislaisen Pesolan Leipomon ruisleipäset ja vuohenjuusto olivat hyvä pari.
Lisukkeeksi pyöräytin mozzarellasalaatin.
Voitele ruisleipäset Keiju-kasvisrasvalla. Viipaloi vuohenjuusto,
lohko päälle kirsikkatomaattia. Työnnä kuumaan 225-asteiseen uuniin.
Anna paahtua, kunnes juusto on läpikuultavaa.
Lisää lautaselle mozzarellajuustosalaattia.
Yksinkertaista ja hyvää.
Juuri uunista tulleet.
Salaatissa on friseesalaattia, ripaukset mustapippuria ja suolaa sekä hyvää oliiviöljyä.
Salaatin päälle viipaloin kurkkua, ripottelin puolukoita ja kuutioin mozzarellaa.
Näyttää herkulliselta! Vuohenjuusto on niiiin herkkua!
VastaaPoistaOli hyvää. Vuohenjuusto on parasta uunissa "paistettuna". Sopii ruisleivälle.
VastaaPoista