keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Täytetyt broilerifileet ja risotto


2 jyväbroillerin perhosfilettä
suolaa, mustapippuria
kasvisöljy/voiseosta
Pyyhi fileet ja mausta.
Ruskista pinnat öljyvoiseoksessa pannulla molemmin puolin.

Täyte
2 dl kaalisilppua 
pala kesäkurpitsaa viipaleina
1 valkosipuli raasteena, suolaa, mustapippuria
kasvisöljy/voiseosta
Kuullota kaalisilppu ja ripauta mukaan suola.
Mausta kesäkurpitsaviipaleet valkosipulilla ja mustapippurilla.
Ruskista öljy/voiseoksessa.

Lisää täyte perhosfileille. Sulje fileet tikuilla.
Laita uunivuokaan ja paista uunin 200-asteessa 15 minuuttia. 

Tarjoa risoton, salaatin ja paistetun kesäkurpitsan kera. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.