perjantai 18. marraskuuta 2016

Savuhärkä- juustokeitto

 Tänään syötiin illallisena juustokeittoa, johon lisäsin pienittyä savuhärkäleikettä.
Keitosta tuli erinomaista. 

3 annosta
1 keskikokoinen sipuli pienittynä
2 rkl kasvisrasva/voiseosta
1 runsas rkl vehnäjauhoja
5 dl kasvislientä
150 g Koskenlaskija sulatejuustoa naturel
1 dl ruokakermaa 10%
mustapippuria rouheena, kuivattua timjamia ripaus
100 g savuhärkäleikettä pienittynä

Kuullota pienitty sipulisilppu kasvis/voirasvassa kattilassa.
Lisää mukaan vehnäjauhot ja sekoita hyvin.
Lisää kiehautettu kasvisliemi, sekoita koko ajan.
Lisää tuorejuusto paloina ja ruokakerma.
Hauduta keittoa n 15 minuuttia.
Mausta mustapippurilla ja timjamilla.
Lisää lopuksi pienitty savuhärkä.. 

 Lisää lopuksi keitolle pienittyä persiljaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.