perjantai 4. marraskuuta 2016

Savulohisalaatti

 Savustettu merilohi päätyi tänään illallissalaattiin.
Osa lohesta päätyi sikurisalaatin lehtiin ja osan viipaloin sellaisenaan tarjottavaksi.
Tämä oli sopivan kevyt illallinen. 

Levitä salaattivadin reunoille friseesalaattia
Irrota sikurisalaatin lehdet ja asettele ne salaattiveneiksi vadille
Pilko kurkku pieniksi kuutioiksi ja levitä salaattiveneeseen
Lisää päälle 1 tl kastiketta.
Hienonna lohi ja nostele salaattiveneisiin.Lisää päälle kastiketta  n 1 tl/kpl
Pyöräytä salaatille pari rouhaisua mustapippuria.

Kastike
11/2 dl maustamatonta jogurttia ja tilkka maitoa
ripaus suolaa, 1 tl  sinapinsiemeniä, paprikaa, cajunpippuria
Sekoita
Kuutioi vesimeloni ja tarjoa se omasta vadistaan.


 Salaattiveneet on helppo syödä sormin.

 Viipaloin yhden lohifileen lautaselle  Se sopi hyvin leivälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.