tiistai 2. elokuuta 2016

Maksapihvit sipuli-omenalisukkeella

 Pitkästä aikaa paistoin maksapihvit. Ne eivät ole kovin kuvauksellisia, mutta 
siitä huolimatta hyvältä maistuvat. Lisukkeeksi paistoin pannulla punasipulia ja 
omenakiekkoja. Ne sopivat makeutensa perusteella hyvin maksan kera syötäväksi.

Ensin pesin perunat, leikkasin ne lohkoiksi ja laitoin liedelle kiehumaan.
Seuraavaksi viipaloin punasipulin sekä omenan.
Ruskistin öljy/voi-seoksessa punasipulit, lisäsin jonkun ajan kuluttua 
mukaan omenakiekot. Mausteina suola, meirami ja lopuksi hunaja.

Viimeiseksi kypsensin maksapihvit öljy/voiseoksessa keskilämmöllä.. 
Mausteina suola, mustapippurirouhe ja meirami.

Kun kaikki oli valmista kokosin annoksen ja lisäsin lautaselle salaattia.

Nopea ja helppo illallinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.