Tänään oli lohipastan vuoro. Olen joskus aikaisemmin tehnyt tätä pastaa,
mutta hieman eri tavalla. Tästä pastasta tuli todella hyvää.
Laita suolalla maustettu pastavesi kiehumaan.
Keitä tagliatellepastaa noin 4-5 minuuttia.
Leikkaa n. 400g merilohta suikaleiksi.
Mausta suikaleet, 1 rkl puristettua sitruunamehua,
1 tl suolaa ja muutama rouhaisu mustapippuria
Suikaleet saavat maustua hetken.
Silppua 1 sipuli ja ruskista kevyesti kasvisrasva/öljyseoksessa
Lisää mukaan lohisuikaleet ja paista muutama minuutti.
Lisää pannulle 1 1/2 dl kasvislientä ja 2 dl ruokakermaa.
Anna kiehua muutama minuutti. Purista joukkoon 1 rkl sitruunamehua.
Jos haluat voit loppuvaiheessa suurustaa kastiketta vaalealla maizenasuurusteella.
Valuta kypsä pasta.
Annostele pasta lautasille ja ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.