sunnuntai 28. elokuuta 2016

Lohipasta

 Tänään oli lohipastan vuoro. Olen joskus aikaisemmin tehnyt tätä pastaa,
mutta hieman eri tavalla. Tästä pastasta tuli todella hyvää. 

Laita suolalla maustettu pastavesi kiehumaan.
Keitä tagliatellepastaa noin 4-5 minuuttia.

Leikkaa n. 400g merilohta suikaleiksi.
Mausta suikaleet, 1 rkl puristettua sitruunamehua,
1 tl suolaa ja muutama rouhaisu mustapippuria 
Suikaleet saavat maustua hetken.
Silppua 1 sipuli ja ruskista kevyesti kasvisrasva/öljyseoksessa
Lisää mukaan lohisuikaleet ja paista muutama minuutti.
Lisää pannulle 1 1/2 dl kasvislientä ja 2 dl ruokakermaa.
Anna kiehua muutama minuutti. Purista joukkoon 1 rkl sitruunamehua.
Jos haluat voit loppuvaiheessa suurustaa kastiketta vaalealla maizenasuurusteella.

Valuta kypsä pasta.
Annostele pasta lautasille ja ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.