perjantai 25. maaliskuuta 2016

Uunirisotto ja persikkabroilerifileet

 Kiirastorstain lounas 

Persikkaiset broilerifileet 
700 g broilerin ohutfileitä 
öljyä, iso valkosipulinkynsi
suolaa, mustapippuria, savupaprikaa ja kurkumaa
Pyyhi broilerifileet. Mausta ja anna marinoitua noin tunti.
Kuumenna öljy pannulla ja lisää murskattu valkosipulinkynsi.
Ruskista fileet kevyesti molemmin puolin.
Nosta fileet uunivuokaan. Lisää päälle persikkaviipaleet.
n 2 dl ruokakermaa. Kaada broilerifileille vuokaan.
Levitä pinnalle juustoraastetta
Kypsennä uunin 200-asteessa n 30 minuuttia.
  
 Uunirisotto 
4 dl arborioriisiä
öljyä
8 dl kiehuvaa kasvislientä
mustapippuria, ripaus suolaa, 2 rkl puristettua sitruunamehua
n 1 dl juustoraastetta ja 1 ps kasviksia (pakaste) 
Laita öljy uunivadin pohjalle. Lisää riisi ja paahda uunissa noin pari minuuttia.
Lisää kasvisliemi ja anna riisin hautua kannen alla 200-asteessa n 20 minuuttia.
Mausta risotto. Lisää mukaan kourallinen juustoraastetta ja jäiset kasvikset.
Anna kypsyä noin 2 minuuttia uunissa.

Broilerifileet vielä uunivadissa.

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi.