Lounaaksi nautittiin salaattia, jossa oli runsaasti avocadoa.
Näin kokosin salaatin;
frisee revittynä, kurkkua puolikasviipaleina, suolakurkkua kuutioina,
oliiviöljy kastikkeena, ripaukset suolaa ja sokeria.
rouhittuja pähkinöitä
mozzarellajuusto kuutioina
2 kpl avocadoa viipaleina päälle puristettua limemehua
puolukoita
Paahdoin ruisvuokaleipää lisukkeeksi. Nostin leivälle avocadoviipaleita.
Sopivat hyvin korvaamaan levitteen.
Maukas ateriasalaatti
Hauska idea laittaa puolukoita salaattiin. Usein marjat salaateissa rajoittuu mansikka-mustikka -akselille. Ja saa vielä käytettyä vikatkin marjat pakasteesta pois uusien tieltä! :)
VastaaPoistaIhanaa kevättä!
Puolukat antoivat mukavasti väriä ja ennenkaikkea toivat kirpeyttä.
VastaaPoistaKiitos, samoin sinulle.