torstai 17. maaliskuuta 2016

Papu-kikhernesalaatti

 Nopea ja helppo illallinen tänään.
Keräsin salaattiainekset ja kokosin papu-kikhernesalaatin.

Näin toteutin salaatin

Huuhdellut rucola ja pehmyt frisee
ripaus suolaa ja mustapippuria
2 rkl hyvää oliiviöljyä - sekoitetaan
kikherneitä, valkoisia-,  kidney- ja voipapuja huuhdeltuna ( 250g prk)
terttutomaattia viipaleina
muutama uunissa kypsytetty, kanelilla ja sokerilla maustettu omenaviipale 
persiljaa 
 
Salaatit ovat herkkua.

4 kommenttia:

  1. Ihanan iloinen salaatti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Oli kyllä raikas väreiltään ja maukas maultaan.

      Poista
  2. Niin kaunis ja herkullinenkin varmasti ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Oli herkullinen, pavut sopivat hyvin salaattiin.

      Poista

Kiitos kommentistasi.