maanantai 7. maaliskuuta 2016

Broileri-sienipaistos

 Broileri ja sienet sopivat hyvin yhteen. Se tuli taas todistettua, kun nautimme 
tätä broileripaistosta arborioriisin kera.

480 g broilerin sisäfileitä
öljyä, suolaa, mustapippuria, currya
1 rs ruskeita herkkusieniä
4 viipaletta pekonia
3 rkl aurinkokuivattuja tomaattia öljyssä pilkottuja
2 dl ruokakermaa
3 tl dijon hunajasinappia 

Puhdista ja viipaloi sienet. Suikaloi pekoni.
Ruskista sisäfileet rypsiöljyssä. Mausta.
Nosta fileet uunivuuan pohjalle.
Ruskista pekoniviipaleet ilman rasvaa.
Lisää mukaan sienet ja suola. Ruskista pari minuuttia.
Nostele sieni-pekoni seos vuokaan fileille.
Levitä pinnalle aurinkokuivatut tomaatit.
Sekoita ruokakermaan (10%)  hunajasinappi
Kaada kerma vuokaan.
Kypsennä uunin 225-asteessa n 15 minuuttia.
 
 Vuoka uunista juuri tulleena. Kuvassa näkyy auringonkuivattujen tomaattien 
säilöntäöljy erottuneena. Se ei haittaa, öljyssä on hyvä maku.
 
 Lisukkeeksi keitin kasvisliemessä arborioriisiä.
Salaatissa on hunajamelonia ja kurkkua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.