Liekillä savustettu kirjolohifilee näytti herkulliselta. Ostin tietysti ja
tänään valmistin lämpimät lohileivät. Tarjosin ne salaatissa.
Salaatti oli sopiva lisuke leiville. Leipänä vastapaistettu maalaisleipä.
Valmistin ensin salaatin vatiin
Friseesalaattia ja suippopaprikaa
Kastikkeena puristettua sitruunamehua, oliiviöljyä, suolaa, sokeria, mustapippuria
Sekoitetaan sakenevaksi ja lisätään salaatille
Lopuksi päälle hunajamelonikuutioita ja kurkkua puolikasviipaleina
Lohileivät
Sivelin keijulla leivät, levitin pinnalle dijon hunajasinappia
Lisäsin paloitellun lämminsavustetun lohen
Päälle juustoraastetta ja hieman tuoretta tilliä
Paahdoin 200-asteisessa uunissa, kunnes juusto oli sulanut
Nostin leivät salaatille.
Hyvää, nopeaa ja helppoa.
Näyttää hyvältä! Pitää kokeilla :)
VastaaPoistaKiitos. Kannattaa kokeilla.
VastaaPoista