Tänään pyöräytin lounaaksi lämpimät juusto-kalkkunaleikevoileivät.
Päätin panostaa vielä jälkiruokaan, Yhteishyvän-nettisivulta löysin
helpon ja nopean ohjeen puolukoista. Lisäsin ohjeeseen vielä jogurttikermavaahdon,
joka näkyy puolukkavaahdon päällä.
Todella hyvää ja nopeaa.
1 1/2 dl sihtiruisjauhoja (käytin Kinnusen ruisjauhoja)
2 dl kiehuvaa vettä
reilu 3 dl pakastettuja jäisiä puolukoita
3/4 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
Mittaa jauhot kulhoon. Sekoita niihin kiehuva vesi.
Lisää jäiset puolukat ja sokerit.
Vatkaa sähkövatkaimella vaahdoksi.
Vaahdota vajaa desi kermaa ja 4 rkl turkkilaista jogurttia.
Lisää mukaan reilu tl vaniljasokeria.
Eikö kuulostanut helpolta ja kaiken lisäksi todella hyvää.
Ruisjauho ja puolukka sopivat hyvin keskenään.
Rakastan puolukoita! Tässä oli oiva idea, jota pitää kokeilla. Kiitos siitä!
VastaaPoistaOli tosiaan hyvää ns raakapuuroa tai vaahtoa miten vain.
VastaaPoista