Janssoninkiusaus oli sopivaa ruokaa tänään, sadepäivänä. Uuniruuat ovat sopivia,
kun keittiössä ei halua viettää aikaa puolituntista pitempään.
Vanha kunnon klassikko syntyy helposti. Tietysti on varauduttava, että anjovisrasia löytyy.
Sen kipaisin ostamassa lähikaupasta. Mukava, että ne ovat "aina" auki.
n 500 g perunoita kuorittuna ja viipaloituna
1 isohko sipuli renkaina
1 rs anjovista ja lientä
2 1/2 dl flora ruokakermaa
voinokareita pinnalle
Voitele vuoka rypsiöljyllä.
Levitä vuoan pohjalle puolet perunaviipaleista.
Levitä sipulirenkaat seuraavaksi.
Pilko vähän anjoviksia ja levitä vuokaan.
Viimeisenä loput perunaviipaleet.
Sekoita ruokakermaan anjovisliemi ja kaada seos vuokaan.
Levitä pinnalle voinokareet.
Paista uunin 200-asteessa noin 45 minuuttia.
Maistuvan kiusauksen seuraksi kokosin salaattia ja minitomaatteja.
Voi, niin herkullista janssoninkiusaus ♥
VastaaPoistaJanssoninkiusaus oli pitkästä aikaa hyvää.
PoistaMeilla kotona tehtiin silakkalaatikkoa. Lautasella sitten siihen paalle
VastaaPoistapari tippaa etikkaa mausteeksi. Outoa kun nyt ajattelee. Onko sinulle tuttu?
Silakkalaatikkoa ei lapsuuskodissani tehty, mutta paistettuja silakoita kylläkin kesäisin.
VastaaPoistaSilakkalaatikkoa olen kauan sitten tehnyt, etikkaa en ole käyttänyt. Silakkalaatikko maistui kyllä hyvältä, kun nyt muistelen.
philipp plein
VastaaPoistaugg boots
tory burch handbags
oakley sunglasses outlet
cheap oakley sunglasses
fendi handbags
nike outlet online
rolex replica watches
coach factory outlet online
hermes bags
clb20180829