torstai 11. helmikuuta 2016

Haudutettu kasslerpaisti

 Valmistin ihan itse ylikypsää kassleria. Minullahan oli taannoin kokemus
valmistuotteesta, josta en pitänyt. Tämä onnistui oikein hyvin. 

800 g possun kassleria
3/4 dl lihalientä
3/4 siirappia tummaa
2 rkl teriyaki-kastiketta
1 rkl sinappia
2 tl suolaa
vajaa tl rouhittua mustapippuria ja 1 tl cajunmaustetta
Laita kassler paistopussiin. Sekoita kulhossa muut ainekset. 
Valuta kastike lihan päälle pussiin.Sulje pussi. Anna lihan maustua
huoneenlämmössä noin tunti.

Siirrä paistopussi sisältöineen uunivuokaan. Leikkaa pussinkylkeen aukko.
Kypsennä lihaa 125-asteisessa uunissa 5 tuntia. 
Kaada liemi kattilaan ja keitä kasaan. Terästin kastiketta hieman ruokakermalla.
Riivi liha suikaleiksi ja tarjoa kastikkeen kera.

Kypsensi lisukkeeksi kasarissa viipaloitua lanttua,  keräkaalta,
palsternakkaa ja porkkanaa.

Revitty kassler

2 kommenttia:

  1. Täällä pukkaa taas niin herkullista reseptiä että huh huh... Sitä sun omppujälkkäriäkin on testattava, samoiten tätä!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Ruoka on harrastukseni ja sitä syntyy joka päivä. Onneksi jätän muutaman päivän väliin ja en änkeä ihan kaikkia tänne.
      Kiitos käynnistä ja vieraile uudelleenkin. Käynpä katsomassa mitä sinun keittiössäsi on tehty.

      Poista

Kiitos kommentistasi.