sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Feta-paprikasalaatti ja höyrytetty ruusukaali

Tänään oli pitkästä aikaa vuorossa salaattiateria.
Salaatin raaka-aineet poimin taas omasta jääkaapista. En ollut mitenkään
etukäteen valmistautunut tämän aterian toteuttamiseen.

Näin salaatin kokosin
friseesalaattia, kastikeena oliiviöljy/valkoviinietikka mukana ripaus sokeria
kurkkua puolikasviipaleina, suippopaprikaa suikaleina
keitettyjä kananmunia lohkoina  ripaus suolaa
fetajuustoa kuutioina
kiehautettuja pakasteherneitä
persiljaa

Ruusukaalit huuhdeltuna ja puolitettuna
nopeahko kypsytys pannulla rypsiöljyssä
mausteiksi basilikaa, muskottipähkinää, suolaa ja vaaleaa siirappia
Höyrytetään pannulla kannen alla miedolla lämmöllä, kunnes sopivan kypsiä.

Tässäpä tämä kasvisruoka.

4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Vihreää ja punaista, värit houkuttelevat salaatissa. Kiitos, Hanne.

      Poista
  2. Onpas kaunis ja värikäs salaatti.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Värit salaatissa houkuttelevat nauttimaan.

      Poista

Kiitos kommentistasi.