Tänään oli pitkästä aikaa vuorossa salaattiateria.
Salaatin raaka-aineet poimin taas omasta jääkaapista. En ollut mitenkään
etukäteen valmistautunut tämän aterian toteuttamiseen.
Näin salaatin kokosin
friseesalaattia, kastikeena oliiviöljy/valkoviinietikka mukana ripaus sokeria
kurkkua puolikasviipaleina, suippopaprikaa suikaleina
keitettyjä kananmunia lohkoina ripaus suolaa
fetajuustoa kuutioina
kiehautettuja pakasteherneitä
persiljaa
Ruusukaalit huuhdeltuna ja puolitettuna
nopeahko kypsytys pannulla rypsiöljyssä
mausteiksi basilikaa, muskottipähkinää, suolaa ja vaaleaa siirappia
Höyrytetään pannulla kannen alla miedolla lämmöllä, kunnes sopivan kypsiä.
Tässäpä tämä kasvisruoka.
Kauniin värikylläinen.
VastaaPoistaVihreää ja punaista, värit houkuttelevat salaatissa. Kiitos, Hanne.
PoistaOnpas kaunis ja värikäs salaatti.
VastaaPoistaKiitos. Värit salaatissa houkuttelevat nauttimaan.
Poista