Kevyt illallinen tänään oli pannulla paistettua merilohta ja uunissa paahdettua palsternakkaa.
n 600 g merilohta lohkoiksi leikattuna
suolaa, mustapippuria, puristettua sitruunamehua
Flora kokin salaisuus kasvisöljy/voiseosta
Kuivaa filee serlalla. Poista mahdolliset ruo'ot.
Jätä nahka ja leikkaa filee paloiksi.
Mausta. Paista ensin nahkapuoli kuumalla pannulla.
Alenna lämpöä ja käännä filee, anna paistua miedolla lämmöllä sopivaksi.
Poista nahka vasta annoslautasella.
2 kpl palsternakkaa kuorittuna ja soiroiksi leikattuna
1 pienehkö sipuli suikaleina
suolaa, mustapippuria, savupaprikaa
Nosta soirot ja sipuli uunivuokaan. Ripottele päälle öljyä ja mausta.
Sekoita ja nosta vuoka uuniin 200-asteeseen. Kypsennä n 20 minuuttia.
Lisää lisukkeiksi meloniviipaleita ja salaattia.
Tämä versio ei kaipaa erillistä kastiketta. Meloni on sopivan raikasta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.