Tänään tein nopean illallisen. Ruusukaali ja pekoni sopivat hyvin keskenään.
Se tuli tänään todistettua.
1 rs ruusukaalia
150 g pekonia
suola, mustapippurirouhe
Huuhtele ruusukaalit ja halkaise.
Höyrytä hetki noin 3 minuuttia.
Pilko pekoni pieniksi suikaleiksi.
Ruskista pekoni pannulla ilman rasvaa. Mausta suolalla ja mustapippurilla.
Lisää pannulle höyrytetyt ruusukaalit. Hauduta kannen alla.muutama minuutti.
Kerää salaattilautaselle kurkkua, tomaattia ja salaattia.
Ripottele pinnalle sokeria, suolaa ja oliiviöljyä.
Kokoa annokset.
On tosi herkullisen näköstä.
VastaaPoistaKiitos, hyvää oli
PoistaVoi nam! Tätä ohjetta haluun kokeilla :)
VastaaPoistaKannattaa kokeilla
Poista