Tänään oli nopean ruuan vuoro. Jauhelihapihvit syntyivät varsin helpolla tavalla.
Snellmanin nautajauheliha (rasvaa 10%) suolaa ja maustepippuria.
Sekoitetaan tasaiseksi, kiinteäksi massaksi ja muodostetaan sopivankokoiset pihvit.
Paistetaan voi/öljyseoksessa kypsiksi. Päälle dijon hunajasinappia.
Salaattina Forssan herkkusienisalaatti sekä
frisee/rucolaviinilehtisalaatti, jossa maissi-herne-paprikasekoitus, kurkkua.
Kastikkeena puristettua sitruunamehua ja oliiviöljyä sekä ripaus sokeria.
Riisi-mansikkavanukas
Keitetty riisi, johon sekoitetaan tilkka kermaa, sokeria ja vaniljasokeria.
Kerroksittain riisiä, mansikoita, kinuskikastiketta.
Päälle mansikoita, rouhittuja pähkinöitä ja ripaus hunajaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.