maanantai 17. elokuuta 2015

Sipulinen kasvispasta

 Helppoa ja nopeaa oli tänään.

Tyhjensin kaappeja, täysjyväpennepastaa ja tagliatellea oli kumpaakin
sen verran vähän, että kypsensin molemmat kattilassa kiehuvassa suolalla maustetussa vedessä.
Kastikkeeksi pilkoin ison sipulin ja kuullotin sen tirisevässä voissa.
Mausteina ripaukset suolaa, sokeria ja mustapippuria.
Pakasteesta löytyi pussi herne-maissi-paprikaa, tyhjensin pussin pannulle
loppuvaiheessa ja lorautin hieman kermaa mukaan.

Yhdistin pastan ja kastikkeen ja kaadoin kulhoon.
Pasta oli valmista, lisäsin päälle lohkottuja luumuja ja persiljaa.
Luumut sopivat oikein hyvin, tämä oli ensimmäinen kerta kun niitä oli pastassa.
Annoslautasille raastoin juustoa.

Voiko ruoanlaitto olla helpompaa - ei voi.
 Tulipa otettua pastasta kuvia, vaan ei annoksesta. 
Oli sen verran nälkä, että pasta hupeni ja kuvaukset unohtuivat.
Kannattaa kokeilla pastaa. Raaka-aineiksi sopivat kaapeista löytyvät raaka-aineet.

2 kommenttia:

  1. Pitäisiköhän mennä johonkin lukihäiriötestiin, kun luin kaksi kertaa otsikon "sipulien kasvatuspata" :D hyvältä näyttää

    VastaaPoista
  2. Eipä sekään huono nimi olisi ollut. Oli tosiaan hyvää ja nopeaa. Sipulikin joutui nöyrtymään sopivan pehmeänmakuiseksi.Piti minunkin tavata tuo pehmeänmakuinen.
    Olisiko aika miettiä parempi versio tuolle sanahirviölle.
    Kiitos, että kävit.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.