Herkkuani tänään, meheväksi paistettu entrecote-pihvi. Lisukkeina perunamuusi ja kesäsalaatti.
Pihvit huoneenlämpööän n 1/2 tuntia ennen paistamista.
Käytin paistamiseen voita, pihvi saa kauniin rusketuksen voilla.
Lisäsin pannulle kolme valkosipulinkynttä ja maustoin pihvin mustapippurilla ja suolalla.
Paistoaika kuumalla liedellä noin 3-4 minuuttia.
Entrecote on niin mehukas, että kastiketta en valmista.
Perunamuusi on sopiva lisuke.
Ilman salaattia en enää pihviä nauti. Salaatti on aina mukana.
.
Salaatti oli raikas
friseesalaattiua, paahdettuja sesaminsiemeniä, oliiviöljyä, ripaus sokeria,
vesimelonikuutioita, kurkkua, mansikoita.
Nam, nam..Kerkullista.
VastaaPoistaOli herkullista, entrecote on minulle pihveistä paras.
VastaaPoista