Ostin valmiiksi graavattua lohta. Siitä valmistin maukkaat alkupalat.
Lohi ja saaristolaisleipä on pettämätön yhdistelmä, se tuli taas tänään todistettua.
Ostin myös Huhtahyvät lohisalaattia. Se sopi hyvin lohileiville.
saaristolaisleipää
ohut kerros levitettä ja friseesalaatin lehti
lohisalaattia ja ripaus suolaa
graavattua lohta ja rouhaisut mustapippuria
Helppoa ja hyvää!
Pääruuaksi paistoin wieninleikkeet naudanlihasta,
lisukkeeksi kypsytin peruna- ja porkkanalohkot uunissa
perunat ja porkkanat lohkottuina
rypsiöljyä, suolaa, savupaprikaa, maustepippuria, meiramia
Kaada tilkka rypsiöljyä juureksille, lisää mausteet pyöritellen
levitä voideltuun uunivuokaan. Paista 200-asteessa noin 30 minuuttia.
Ota pihvit huoneenlämpöön 30 minuuttia ennen kypsentämistä.
Kastele pihvit kananmunassa ja kierittele luomukorppujauhoissa,
joihin on sekoitettu maustepippuria ja suolaa.
Ripotin suolaa myös suoraan pihveille.
Paista voi/öljyseoksessa noin 2 minuuttia /per puoli
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.