Viikonloppuna syötiin ihanaa jälkkäriä.
Paahdoin kaurahiutaleet ja kokosin vadelmien kanssa herkuksi.
Tänään paistoin spelttiohukaisia ja ne maistuivat
säilömäni kirsikkahillon kera. Olikin viimeinen hillopurkki
Vadelma-kauratrifle
Paahda 2 dl kaurahiutaleita kuivalla pannulla. Älä anna kärähtää.
Lisää 2 rkl hunajaa sekoittaen. Lopuksi sekoita tasaiseksi lisäämällä 2 rkl voita.
Annostele paahdettu kaura jälkiruokalaseihin. Anna jäähtyä.
Sekoita 2 dl turkkilaista jogurttia, puoli desiä kermaa ja 2 tl vaniljasokeria..
Nostele jogurttiseos kerroksittain sulaneiden vadelmien kanssa kauran päälle
Tämä on yksinkertaisen hyvää.
Spelttiohukaiset
1/2 l rasvatonta maitoa
2 kananmunaa
1 rkl sokeria, 2 tl vaniljasokeria, ripaus suolaa sekoitettuna
2 rkl sulatettua voita
noin 3 dl spelttijauhoja ja 1 tl leivinjauhetta sekoitettuna
Vatkaa munat vaahdoksi, lisää neste ja sekoitetut kuivat aineet
sekä lopuksi spelttijauhot.
Paista ohukaiset Floran juoksevassa kasvisrasvassa.
Kuvasin viimeisen paistetun ohukaisen.
Päälle on nostettu kirsikkahilloa ja raastettu valkosuklaata.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.