sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Mausteinen uunilohifilee riisillä

 Tänään valmistin kirjolohifileet uudella mausteisella tavalla.
Lopputulos yllätti positiivisesti, lohen mieto maku ei kärsinyt mausteista vaan päinvastoin.
Lopputulos oli erinomainen.

Mausteinen uunilohifile 
600 g kirjolohifile 
2 rkl rypsiöljyä
cajunmauste, unikonsiemeniä, tilliä
2 rkl soijakastiketta ja 1 tl fariinisokeria
1/2 nippua kevätsipulia pilkottuna
reilu 1 rkl tuoretta korianteria pienittynä
Leikkaa filee neljään osaan. Nosta fileet uunivuokaan.
Sekoita öljy ja mausteet ja levitä fileille.
Sekoita hienonnetut kesäsipulit ja korianteri soijasokeriseokseen.
Ripottele fileille. 
Kypsennä 225-asteessa n 20 minuuttia.

Jasmiiniriisi
Kypsennä riisi kasvisliemessä n 12 minuuttia
Jäävuorisalaatti
lisää salaattiin tilkka oliiviöljyä ja ripaus sokeria
sekä kurkkukuutioita
 
Kannattaa kokeilla

2 kommenttia:

  1. Näinkin tän sun kuvan instassa.Hyvälle näyttää ruoka.Salaattiin en ole sokeria kokeillut.Sillä on jokin makutarkoitus?

    VastaaPoista
  2. Ripaus sokeria pyöristää oliiviöljy/sitruuna-kastikkeen maun salaatissa.
    Kiitos, että kävit

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.