maanantai 16. tammikuuta 2017

Pekonipasta

 Toivomukset on täytetty. Pekonipasta on valmis.
Tämä pasta on meidän klassikko, jota on aina joskus tehtävä.

7 kerää tagliatellea keitetty 8 minuuttia suolatussa vedessä
200 g pekonia kuutioituna
1 sipuli hienonnettuna
suolaa, mustapippuria
1 1/2 dl ruokakermaa 10%
ruohosipulia pienittynä
edam juustoraastetta
Paista pienitty pekoni kuumalla pannulla rapeaksi.
Lisää loppuvaiheessa sipulisilppu ja kuullota kullankeltaiseksi.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Kaada sekaan ruokakerma ja anna kiehahtaa.
Valuta pasta ja jätä tilkka keitinvettä. Lisää mukaan sekoittaen pekoni-sipuli.
Annostele ja lisää annoksille ruohosipulisilppu ja juustoraaste

Ja hyvää on.

2 kommenttia:

  1. Varmasti on hyvää! Laitan reseptin talteen. :P

    VastaaPoista
  2. Kiitos käynnistäsi, mukava kun tykkäsit.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.