torstai 3. joulukuuta 2015

Jauhelihapannari

 Innostuin tekemään suolaista pannaria, kun katselin K-Ruoka-ohjelman texmexversiota.
Vaihdoin texmexsalsan Mutti tomaattimurskaan ja mausteissa varioin oman mieleni mukaan.
Hyvää pannaria ja simppeliä. 

Taikina
3 kananmunaa
7 dl rasvatonta maitoa
3 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
1 tl suolaa
Vatkaa kananmunat. Sekoita kaikki ainekset tasaiseksi.
Anna turvota sen aikaa, kun valmistat täytteen.
Täyte
400 g naudanjauhelihaa
1 isohko sipuli hienonnettuna
1 valkosipulinkynsi hienonnettuna (voit jättää pois ellei makumaailmaasi sovi)
1 pkt/370g Mutti tomaattimurskaa
2 tl maustepippuria
1 tl suolaa  ja ripaus sokeria
1 ps/200g hernemaissipaprikaa pakaste 

Ruskista jauhelihaa rasvattomalla pannulla. Lisää suola ja maustepippuri.
Lisää hienonnetut sipulit ja jatka hetki ruskistamista.
Lisää tomaattimurska, ripaus sokeria ja hauduta 2 minuuttia.

Levitä uunipellille leivinpaperi. Lusikoi hautunut jauhelihatäyte pannulle.
Seuraavaksi päälle pannukakkutaikina..
Paista 200-asteessa noin 35 minuuttia

Lisää annoslautasille salaattia, persiljaa ja kirsikkatomaattia.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.