keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Parsaa munakokkelilla - Ananasrahkaa

Paistettua parsaa ja munakokkelia.
Meistä se on hyvä yhdistelmä ja
kevyt  päivänpäätösruoka.
Kuvasin tämän yksinkertaisen aterian liedellä.
Puristettu sitruuna roiskahteli  vaalealla pannulla,
mutta roiskahtelu oli kai paikallaan. Se näkyy kuvassa.

Paistettu parsa munakokkelilla


Nippu vihreää tankoparsaa. Huuhtele ja katkaise tyvestä kova osa pois.
Paloittele 3-4 sentin paloiksi, nuppuosa saa jäädä ehjäksi.
Kuumenna voi, noin 25 g, pannulla tiriseväksi. 
Laita parsa pannulle. Mausta mustapippurirouheella ja Maldon sormisuolalla.
Alenna lämpöä  ja purista joukkoon muutama ruokalusikallinen sitruunamehua.
Kypsennä noin 4-5 minuuttia. Paistettuna parsasta tuli herkullista ja sopivan pehmeää.

Munakokkeli
Sekoita munat kulhossa. Kaada pannulle, johon on lisätty tilkka öljyä.
Kypsennä kahdeksikkoa pyöritellen massa pannulla.
Mausta Maldon-sormisuolalla.

Ananasrahka
Tämä jälkkäri syntyi muutamassa minuutissa.
Sekoitin rahkaan tilkan kermaa, tomusokeria ja vaniljasokeria vatkaten.
Kuutioin tuoreen ananaksen ja osa pääsi rahkaan.
Päälle puolitettuja tummia viinirypäleitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.