Luomuparsakaali pääsi tänään pastan joukkoon.
Tämän luomun kohdalla on sanottava, että maku oli todella pehmeämpi ja
täyteläisempi kuin eiluomussa. Pasta sopi oikein hyvin parsakaaliin.
Lisäsin vielä mukaan pilkottua ylikypsää kinkkua, sen voi jättää pois jos haluaa
kasvisversion. Juustoraasteen asemasta käytin pastan päälle hienonnettua
parsakaalin vartta.
n 300 g nupuiksi pilkottua parsakaalia
1 valkosipulinkynsi raastettuna
ripaus suolaa ja mustapippurirouhetta
2 rkl rypsiöljyä ja 2 rkl puristettua sitruunamehua
Levitä nuput uunivuokaan ja lisää sekoittaen mausteet, öljy ja sitruunamehu
Kypsennä 200-asteessa noin 10 minuuttia.
Keitä tagliatellepasta suolalla maustetussa vedessä.
Jos haluat, kuutioi n 1 dl ylikypsää korppukinkkua.
Paista kinkkukuutiot kevyesti pannulla.
Lisää pannulle uunissa kypsyneet parsakaalinuput.
Valuta pasta, lisää 1 rkl oliiviöljyä ja sekoita mukaan parsakaalikinkkuseos.
Annostele ja lisää pastan päälle "raakaa" pienittyä parsakaalivartta
Tämä oli hyvä pasta, kannattaa kokeilla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.