sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Savulohisalaatti juureksilla

 Tänään valmistin majoneesipohjaisen kastikkeen kalalle ja koko ruokarepertuaarille.
Käytin Hellmann´s majoneesia, joka osoittautui hyväksi valinnaksi.
Sitä on kehuttu instassa. Kannattaa valita tämä, jos ei itse halua tehdä majoneesikastiketta.
Majoneesikastike
2 dl majoneesia esim Hellmann
1/2 dl 3,5% turkkilaista jogurttia
2 rkl hienonnettua tilliä
2 tl dijon sinappia
suolaa, ripaus sokeria ja valkopippurirouhetta
Sekoita tasaiseksi ja nosta kastike jääkaappiin.

Savukalasalaatti
puolikas savustettua  suomalaista kirjolohifilettä  pienittynä
friseesalaattia revittynä, kurkkua puolikasviipaleina, tomaattia lohkoina
päälle rucolaa
 Annokselle lohkottuja, keittämällä kypsytettyjä
uusia perunoita ja porkkanaa sekä lohkottua kananmunaa
Kuten aikaisemmin kerroin majoneesikastike sopii hyvin koko aterialle.

Maukas ja helppo ateria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.