Hyödynsin taas kaupan -30% tuotteita ja ostin rotukarjajauhelihaa.
Täytyy myöntää, että jauheliha erottui edukseen tavallisesta naudanjauhelihasta,
mausta sen kyllä huomaa.Valmistin tomaattisen version muhennokseen.
Tuli todella hyvää ja täyteläistä.
400g rotukarjanjauhelihaa
1 rkl rypsiöljyä
4 varhaissipulia ja 3 valkosipulinkynttä (pienehköjä)
1 tl mustapippurirouhetta ja 1 tl suolaa
100 g aurinkokuivattua tomaattia basilicaöljyssä (kuutioina)
n 10 kirsikkatomaattia kuutioina
Ruskista jauheliha rypsiöljyssä. Lisää pannulle sipulisilput ja mausteet, kuullota hetki.
Lisää tomaatit ja auringonkukkatomaatit.
Anna hautua noin 10 minuuttia.
Lisää
1 dl ruokakermaa, 2 rkl tomaattipyrettä ja 100g pakasteherneitä.
Kypsennä noin 5 minuuttia sekoittaen.
Tarkista maku.
Hyvä jauhelihamuhennos maistui varhaisperunoiden ja salaatin kera.
Kiitos hyvästä ohjeesta.
VastaaPoistaOsallistu kastehelmi kulhojen (6) arvontaan mun blogissa.
Kiitos. Käynpä osallistumassa kiitos kutsusta.
VastaaPoista