Pysähdyin torikojulle, en voinut vastustaa kanttarelleja. Ostin vielä varhaisperunoita ja
varhaisporkkanoita. Niinpä illallisesta tuli yksinkertainen, mutta maukas.
Pesin ja lohkoin perunat, nostin kiehuvaan suolalla
maustettuun veteen kypsymään.
Puhdistin ja pilkoin isommat kanttarellit. Pienin varhaissipulia ja sen vartta.
Pesin porkkanat ja paloittelin pituussuunnassa.
Kuumensin pannulla kasvisrasva/voiseoksen
Laitoin porkkanat kypsymään pannulle, ripottelin suolaa ja pienittyä basilikaa päälle.
Kuullotin sipulisilpun ja lisäsin mukaan kanttarellit.
Aivan kypsymisen lopussa lisäsin sekä porkkanoille että sienille
ruokakermaa n vajaa desi. Kerma sai imeytyä porkkanoille ja sienille.
Kokosin annokset. Lisäsin mukaan vihreää salaattia ja kurkkua.
Ja sitten syötiin..
.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.