tiistai 12. heinäkuuta 2016

Kanttarellit kasviksilla

 Pysähdyin torikojulle, en voinut vastustaa kanttarelleja. Ostin vielä varhaisperunoita ja 
varhaisporkkanoita. Niinpä illallisesta tuli yksinkertainen, mutta maukas.

Pesin ja lohkoin perunat, nostin kiehuvaan suolalla 
maustettuun veteen kypsymään.
Puhdistin ja pilkoin isommat kanttarellit. Pienin varhaissipulia ja sen vartta.
Pesin porkkanat ja paloittelin pituussuunnassa.
Kuumensin pannulla kasvisrasva/voiseoksen 
Laitoin porkkanat kypsymään pannulle, ripottelin suolaa ja pienittyä basilikaa päälle.
Kuullotin sipulisilpun ja lisäsin mukaan kanttarellit.
Aivan kypsymisen lopussa lisäsin sekä porkkanoille että sienille
ruokakermaa n vajaa desi. Kerma sai imeytyä porkkanoille ja sienille.
Kokosin annokset. Lisäsin mukaan vihreää salaattia ja kurkkua.
Ja sitten syötiin..
.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.