perjantai 29. heinäkuuta 2016

Chorizo-papusalaatti

 Tänään oli ateriasalaatin vuoro pitkästä aikaa.
Valkoiset pavut ja chorizomakkara tekivät salaatista tuhdin aterian.
Ja salaatithan ovat lempiruokaani. Tätä kokoonpanoa en ole ennen tehnytkään.
Koska Hellmannsin majoneesi on hyväksi koettu, toteutin kastikkeen majoneesipohjaisena
Vain mausteita sekaan. Hyvää tuli.

1 friseesalaatti pienittynä
1 prk valkoisia papuja huuhdottuna
pala punasipulia pienittynä
1 pkt chorizomakkaraa pilkottuna 
tomaattia lohkoina
Paista paloitellut makkarat pannulla kevyesti. Nosta talouspaperin päälle,
rasva saa imeytyä pois makkaroista.
Kasaa salaatti. Valmista kastike ja aseta se tarjolle erikseen.

Kastike
1 1/2 dl majoneesia Hellmanns
1 raastettu valkosipulinkynsi
1 rkl puristettua sitruunamehua
2 tl dijonsinappia
1/2 dl vettä
1 rkl oliiviöljyä
2 rkl juustoraastetta
ripaus suolaa ja rouhittua mustapippuria
Sekoita kastike tasaiseksi
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.