Tänään lounaaksi valmistin keiton. Jääkaapissa odotti kukkakaali ja pala varhaiskaalia.
Kauppareissulla ostin vielä paloiteltua broilerifilettä. Keitosta tuli mukavan täyteläistä.
n 100 g keräkaalia pilkottuna
2 varhaissipulia ja hieman vartta pilkottuna
kasvis/voirasvaa
n 1 litra kiehuvaa kasvislientä
Ruskista kaali-sipuliseos pannulla.
Siirrä kasvisliemikattilaan.
n 300 g broilerifileesuikaleita
2 tl currya, ripaus suolaa
n 250 g kukkakaalia pienittynä
rypsiöljyä
Ruskista broilerifileepalat ja mausta currylla ja suolalla.
Lisää mukaan pienitty kukkakaali. Kuullota hetki pannulla,
kunnes kukkakaali melkein kypsää. Kaada kaaliseos kattilaan.
Anna kiehua miedolla lämmöllä n 5 minuuttia.
1 prk (200g) paprika-chili tuorejuustoa
lisää se keiton joukkoon ja anna sulaa.
Purista lopuksi keittoon 2 rkl sitruunamehua. Tarkista maku.
Lisää annoslautasille korianteria.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.