keskiviikko 27. huhtikuuta 2016

Kana-juustokeitto

 Keitot ovat hyvää arkiruokaa. Tänään hyödynsin kanaliemeksi broilerinpaistoliemen
sekä jääneen palasen broilerinlihaa. Pakasteessa oli juuri sopivasti herneitä ja porkkanaa.

2 dl broilerin paistolientä siivilöitynä
5 dl kasvislientä fondista
kypsää broileria pienittynä
2 dl lehtikaalia, pakaste, murskattuna
Kiehauta liemet ja broileriliha/lehtikaali. Sekoita tasaiseksi tehosekoittajalla.
 Nosta kattila liedelle ja anna kiehahtaa.
 Lisää 1 prk juoksevaa Koskenlaskijaa (naturell).
Anna juuston sulaa. 
Lisää pakasteherneet ja -porkkanat.Anna kiehua n 5 minuuttia. 
Tarkista maku.

Nauti keitosta tuoreen myslileivän kera.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.