keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Perunaa ja silliä paperissa

Tänään ruoka valmistui tosi nopeasti. Pakkohan se oli, kun oli töiden jälkeen kova nälkä. Evästä pöytään ja nopeasti. Evästyyppinen tämä nyyttiruoka olikin.   Minulla oli jääkaapissa 140 grammaa vakuumipakattua matjessilliä. Päivämäärä oli umpeutumassa vasta 20.11.2010, joten sen takia ei olisi tarvinnut  sitä juuri nyt ottaa.
Katsoin, miten hs.fi /ruoka on  sillistä valmistanut ruokaa  ja olihan siellä tehty sillistä vaikka mitä. Takerruin kuitenkin  tuohon ruokaa paperissa-ohjeeseen. Enkä kadu hetkeäkään, vaikka en voinokareita enää mukaan laittanutkaan.Aivan pikkasen muutin ohjetta lisäsin mustapippurin ja vaihdoin tillin tuoreesta kuivattuun. Niin ja tuplasin ap-ohjeen. Ja kukkapenkissäni viheriöi edelleen ruohosipuli, sitä siis käytin tänään.
Eilen olin leiponut makeaa Omena-valkosuklaatorttua ja voi että sopi suolaisen päälle tuo makea torttu hyvin
En malta olla postaamatta torttuohjetta heti tämän jälkeen, se on niin hyvää. Teen sitä viikonloppunakin.

Perunaa ja silliä paperissa  (2 annosta)
7 kpl kuorineen keitettyjä perunoita
140 g matjessillifilettä (2 kpl)
4 rkl ranskankermaa ei kevytversio, laitoin 5
3 rkl ruohosipulia
1 tl kuivattua tilliä
mustapippuria
2rkl voita (en laittanut )
Kuori ja viipaloi keitetyt perunat. Leikkaa voipaperista suurehkot palat. Asettele perunaviipaleet paperin toiselle puoliskolle. Halkaise huuhtomisen jälkeen  pituussuunnassa matjessillifilee. Aseta fileet perunoiden päälle. Sekoita ranskankermaan  ruohosipulisilppu ja mausteet. Levitä seos sillin päälle. (Tässä voit vuolla voita päälle jos haluat) Käännä paperin toinen puolisko päälle ja taivuta reunat tiiviisti toisiinsa kiinni.

Paista 250-asteessa 10 minuuttia.  Avaa paketti pöydässä lautasella ja nauti. Kuten huomaatte eväskäärö on avattuna lautasella. Viipaloin vielä mukaan raikasta tomaattia ja kesäkurpitsaa.
Kuvassa ruoka ei näytä esteettisen herkulliselta, mutta herkullista se oli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.