Tomaatti-vuohenjuustokeitto

2 valkosipulinkynttä
2 porkkanaa
pähkinäöljyä
2 tl provence yrttimaustetta
2 prk (a´500g) paseerattua tomaattia
1 kasvisliemikuutio
4 dl vettä
2 tl suolaa
2 tl mustapippuria
2 tl sokeria
200 g vuohenjuustoa pikkukuutioina
basilikaa
Silppua sipulit ja kuutioi porkkanat. Kuullota niitä hetki öljyssä. Lisää yrttimauste, vesi+kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja anna kypsyä keskilämmöllä noin 15 minuuttia.
Soseuta ja lisää mausteet. Kuutioi joukkoon vuohenjuusto. Ripauta pinnalle basilikaa.
Tomaattikeitto on kyllä ajaton, aina yhtä hyvältä maistuva ruoka. Kiva että blogistani vinkkiä, maukkaalta näyttää tämä sinunkin versiosi :)
VastaaPoistaKiitos Sanna ohjeesta.
VastaaPoista