Vuosia sitten ostin Harri Koskisen Arabialle suunnitteleman Air-uunivuuan. Luulisin, että Harri Koskinen valmistaa itsekkin ruokaa, koska on onnistunut tämän vuuan suhteen. Vuokaan kuuluu tiivis muovikansi, joka juuri tässä marinoinnissa on erittäin hyvä juttu. Koivet marinoidaan uunivuokaan, kansi päälle ja jääkaappiin marinoitumaan. Valitettavasti vuoka ei ole enää tuotannossa.
Kypsensin lisäkkeeksi riisiä ja sekoitin salaatin, jota täydensin raejuustolla.
Uunibroileria jogurtissa
Marinadi
2 dl maustamatonta jogurttia esim Bulgarian
3 valkosipulinkynttä
2 tl inkivääriä
1,5 tl Garam Masalaa
2 tl kurkumaa
1 tl chilijauhetta
1 tl suolaa
Kuori ja murskaa valkosipulit. Sekoita jogurttiin mausteet ja kaada seos broilerikoipien päälle uunivuokaan. Peitä vuoka kelmulla tai kannella.
Anna broilerin maustua jääkaapissa marinadissa 3-12 tuntia. Kypsennä nahkapuoli ylöspäin 200-asteessa noin 50 minuuttia.
Raikas salaatti raejuustolla terästettynä sopi broilerin lisukkeena.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.