Punajuuripihvit

1 dl vehnäjauhoja
1 muna
1,5 dl korppujauhoja
suolaa, mustapippuria
kasvisöljyä
Keitä pestyt punajuuret, noin puoli tuntia. Jäähdytä ja kuori. Leikkaa noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Minulla oli muutamia pieniä punajuuria, ne pilkoin tarjottavaksi sellaisenaan. Mausta suolalla.
Leivitä pihvit, kieritä vehnäjauhoissa, kasta kananmunaan ja lopuksi korppujauhoihin, jotka olet maustanut mustapippurilla. Paista kullanruskeiksi pannulla.
Jogurttikastike punajuuripihveille
2oo g (1 prk) maustamatonta jogurttia
vajaa desi creme fraichea
1 dl kurkkusalaattia (valmis säilyke)
2 tl hunajaa
1 tl dijonsinappia
ripaus suolaa
Sekoita ainekset. Kastike on valmis tarjottavaksi punajuuripihvien kera.
Lisäkkeenä vihreä salaatti ja pikkupunajuurikuutioita.
Punajuuret ovat hyviä,eilen teinkin niistä jotain. Hyvältä kuulostavat punajuuripihvit.
VastaaPoistaKävin katsomassa punajuurisalaattiasi ja se kuulosti herkulliselta. Teen sitä joku kerta.
VastaaPoista