Jauhelihakastike
400 g jauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 rkl vehnäjauhoja
1 prk (400g) tomaattimurskaa
1 rkl tomaattipyrettä
1,5 dl vettä
1 tl suolaa
1 tl sokeria
1 tl kuivattua basilikaa
1 tl kuivattua oreganoa
2 tl rouhittua maustepippuria
1 dl ruokakermaa
Silppua sipulit ja kuullota niitä öljytilkassa. Lisää jauheliha ja ruskista se käännellen. Lisää jauhot, maustepippuri ja suola. Sekoita hetken aikaa. Lisää tomaattimurska ja -pyree, vesi, sokeri, basilika ja oregano. Kaada kastike kasariin ja anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30 minuuttia. Lisää ruokakerma. Sekoita hetki ja tarkista maku.
Nauti keitettyjen perunalohkojen ja salaatin kera.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.