sunnuntai 6. syyskuuta 2009

Possun ulkofileepihvit , punakaali-omenapaistos, riisiä

Possun pihvit olivat tänään vuorossa. Omena ja kaali sopivat lisukkeina possunlihalle hyvin. Tein niistä yksinkertaisen pannupaistoksen. Pitkäjyväinen keitetty riisi on tarpeeksi kevyttä lisuketta tosin melko rasvattomille ulkofileille. Fileepihveille sekoitin maustevoinapit. Ne antoivat mukavasti mausteista makua ruokaan. Tietysti tuttuun tapaan mukana on vihreää salaattia.

Possun ulkofileepihvit ja maustevoi

4 filepihviä naturel
suolaa, mustapippuria
Maustevoi
25 g voita
punaista chilitahnaa
paprikajauhetta
tabascoa
mustapippuria

Ota pihvit huoneenlämpöön vähintään puoli tuntia ennen paistamista. Sekoita pehmennyt voi ja kaikki mausteet ja laita maustevoi jääkaappiin odottamaan ruuan valmistumista.


Ripottele pihvien pintaan suola ja mustapippuri. Ripauta pannulle kasvisöljyä ja kuumenna. Paista pihvit kypsiksi, noin vajaa kaksi minuuttia per puoli. Laita pihvit 100-asteiseen uuniin odottamaan ruuan esillepanoa.

Punakaali-omenapaistos. Silppua punakaali hienoksi. Kuori omena, poista kota ja raasta karkeaksi raasteeksi. Hauduta öljytilkassa kasarissa punakaali-omenaseos kypsäksi. Mausta suolalla ja meiramilla. Keitä riisi. Sekoita vihreä salaatti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.