keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Pippurinen jauhelihakastike pastalle

Tänään pastaa ja pippurista jauhelihakastiketta. Valitsin Valion reseptin, jota muuntelin
sopivaksi keittiööni. Lopputulos oli maukas.

400g naudanjauhelihaa 10%
1 iso sipuli hienonnettuna
1 rkl kasvis/voirasvaa
3 keskikokoista porkkanaa pestynä, kuorittuna ja raastettuna
1 tlk/400g Mutti hienoa tomaattimurskaa
1 tl mustapippuria, 1 tl suolaa
1 prk /2,5 dl ruokakermaa Kipparisavujuusto

Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli kasvis/voirasvassa
Lisää porkkanaraaste ja tomaattimurska.
Mausta suolalla ja mustapippurilla Hauduta 5 minuuttia.
Lisää Kippari ruokakerma. Kuumenna kiehuvaksi.
Keitä pasta.
Lisää lautaselle silputtua romainesalaattia.

Tämä jauhelihakastike sopii myös perunoille.

Pastana oli italialainen tagliatelle

11 kommenttia:

  1. Meillä eletään taas ekopaaston aikaa ja liharuuat ovat pannassa - ja niitä on ikävä;) Kastike näyttää ja kuulostaa liiankin herkulliselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä myös liharuokia on vähennetty. Mies ratkeaa lihaan. Mutta pakko on vähentää.
      Mielelläni teen sen. Kastikkeen lihan voi korvata kasviksilla tai soijarouheella.
      OLen saanut vatsanseudun kuntoon jogurtilla - vatsa on nyt aika suoraviivainen. Joka aamu luomujogurttiateria hedelmineen ym Ja maistuu todella hyvältä. Mukavaa päivää sinulle.

      Poista
    2. Minä en tee juuri koskaan kasvisruokia, nuo meidän perheen miehet ei niistä perusta.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Oli todella hyvää. Kiitos käynnistä ja mukavaa päivää sinulle

      Poista
  3. Olipa hauska löytää tällainen ruokasivu, ihan oikeaa ruokaa!

    VastaaPoista
  4. This looks like a great dinner recipe to try out! I love having pasta and sauce! Love the photos that you took as well. Thanks for the share, hope you had a fantastic weekend. Keep up the posts.

    World of Animals

    VastaaPoista
  5. Tämä resepti tuli tarpeeseen ja menee testiin per heti. Kiitos, kun jaoit sen!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.