torstai 4. toukokuuta 2017

Parsaa, kananmunia ja salaattia

 Tänään nautimme kasvisruuasta.
Parsaa
Huuhtele parsat, poista tyvestä n 2 cm, vedä kevyesti 
varresta pintaa hieman pois.  
Keitä suolalla maustetussa vedessä n 4 minuuttia.
Keitä kananmunat.
Sekoita salaatti
salanovaa, rucolaa, ripaus suolaa, puristettua rypsiöljyä, 
kurkkuviipaleita, mustapippuria ja mozzarellaa
Levitin annoslautasilla sulaa kasvisrasvaa (keiju) parsalle
Helppoa ja hyvää ruokaa

4 kommenttia:

  1. Näyttää tosi herkulliselta:)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa hyvältä! Parsa on kyllä aivan ihanaa herkkua. Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Kannattaa toteuttaa tämäkin versio. Mukavaa viikkoa sinulle

      Poista

Kiitos kommentistasi.