lauantai 29. huhtikuuta 2017

Siskonmakkarapasta

Halusin valmistaa siskonmakkaroista jotain muuta kuin keittoa.
Selailin nettiä etsien muita vaihtoehtoja. Vain paras on kyllin hyvää ajattelin,
ja valitsin pastan. Mukailin ohjeita omaan keittiööni. Pasta on ruoka, joka onnistuu aina.

Siskonmakkarapasta   

n 300 g kierrepastaa, runsaasti vettä ja 1 rkl suolaa
Keitä kypsäksi n 10 minuuttia.
500 g siskonmakkaroita
1 iso valkosipulinkynsi pienittynä
3/4 dl aurinkokuivattua tomaattia pienittynä
2 rkl rypsiöljyä
mustapippurirouhetta
pilkottua persiljaa
annoksille tuoretta rucolaa ja kuutioitua terttutomaattia
Paista pilkottu siskonmakkara öljyssä pannulla, lisää mukaan pienitty valkosipuli,
aurinkokuivattu tomaattimurska. Kuullota hetki. Lisää mustapippurirouhe.
Kaada valutettu pasta ja hieman keitinvettä pannulle. Sekoita.
Annostele ja lisää rucolaa ja tuoretta tomaattia kuutioina.

 Valmista pannulla
Valmis annos.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi.