keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Philadelphian pannukakku

 Tänään paistoin uunissa ensimmäisen suunnittelemani pannukakun. 
Nimesin sen käyttämäni juuston mukaan Philadelphian pannukakuksi. 
Lopputulos oli pehmeä ja maistuva. Sopi hyvin vaniljasokerilla maustettujen
mansikoiden kanssa. Tätä teen uudelleenkin.

 Uunissa pannukakulle nousivat pienet "kuplat".
Ne näyttivät ihan kauniilta

3 dl rasvatonta maitoa
1 dl vehnäjauhoja, myös speltti sopisi
ripaus suolaa
200g maustamatonta philadelphiajuustoa
3 kananmunaa
3 rkl sokeria
1 tl kanelia ja hieman vähemmän kardemummaa
25 g voisulaa

Sekoita maito, jauhot ja suola. Anna turvota noin 15 minuuttia.
Vispaa nesteeseen juusto tasaiseksi. Lisää kananmunat ja sokeri,
jatka vispaamista. Lisää kaneli ja kardemumma ja lopuksi voisula.
Kaada taikina leivinpaperilla päällystetylle uunipellille.
Paista uunin 200-asteessa noin 30 minuuttia.

 Vaniljalla makeutetut mansikat sopivat hyvin pannukakulle. 

Ilman sokeria pakastetut mansikat olivat säilyttäneet hyvin mansikanmaun.

4 kommenttia:

  1. Näyttää ja kuulostaa hyvälle. Tätä pitää kokeilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kokeilla, kiitos Kirsti.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos, tulee hyvä pannukakku.

      Poista

Kiitos kommentistasi.