Tammisen luomu suikaleliha kypsyi tänään kastikkeessa.
Täytyy myöntää, että eroa on maussa tavalliseen lihaan.
Kastike oli suussasulavaa ja maistui hyvältä perunoiden ja kanttarellien kera.
400 g naudansuikalelihaa luomua
Ota huoneenlämpöön n tunniksi.. Kuivaa talousparilla.
Mausta, suolaa ja mustapippuria. Ruskista öljyssä.
Nosta lihat kattilaan kiehuvaan lihaliemeen n 3 dl
Pese ja leikkaa porkkana lanteiksi ja lisää lihapataan.
Pilko sipuli ja ruskista öljyssä. Lisää mukaan suolaa ja cajunmaustetta
Siirrä sipuliseos kattilaan Anna lihapadan kypsyä miedohkolla lämmöllä kannen alla.
Aivan lopuksi sekoita 1 1/2 rkl vehnäjauhoja 1 dl ruokakermaa.
Lisää seos kastikkeeseen ja anna kypsyä 5 minuuttia.
'*
Puhdista kanttarellit. Paista öljytilkassa ja lisää hieman suolaa.
Kypsennä lohkotut perunat täyteläisen kastikkeen lisukkeeksi.
Lisäsin vihreää mukaan eli friseesalaattia ja kurkkua.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.