Tänään oli kalkkunafileiden vuoro pitkästä aikaa.
Paneerasin fileet ja paistoin pannulla. Kypsymisaika noin 6-8 minuuttia.
Lopputulos oli murea ja maukas.
480 g kalkkunan fileitä maustamattomina
kuivaa fileet talouspaperilla ja nuiji kevyesti
mausta 1 tl suolaa ja muutama rouhaisu mustapippuria
5 rkl dijon sinappia ja 1 tl hunajaa sekoita
1 dl täysjyväkorppujauhoja
Sivele fileet sinapilla ja pyöräytä korppujauhossa
Paista voi/öljyseoksessa n 3-4 minuuttia per puoli
Kastike
1 prk ranskankermaa
2 rkl tomaattiketsuppia
2 tl sahramia
2 rkl persiljaa
Sekoita ainekset.
Kypsytä lisukkeeksi uunissa mausteiset perunalohkot.
Niin herrrkullisen näköistä :P http://valkoinenhaave.blogspot.fi/
VastaaPoistaKiitos käynnistäsi. Pistäydynpä myös blogissasi.
VastaaPoista