Ostin jyväbroilerin perhosfileet. Kypsensin sitruunaviipaleilla täytetyt
fileet ensin pannulla ja lopuksi uunissa. Fileistä tuli oikein mehukkaat ja herkulliset.
Salaattiin paahdoin tomaatit pannulla ja lisäsin omenaa sekä vastapoimittuja luumuja.
360 g (2kpl) perhosfileitä
Ota fileet huoneenlämpöön noin 1/2 tuntia ennen valmistamista
Pyyhi fileet talouspaperilla
Mausta, suolaa, currya ja mustapippurirouhetta.
1 sitruuna, pese huolellisesti ja leikkaa viipaleiksi
Työnnä viipaleet fileen taskuun.
Lisää pannulle voi/öljyseosta ja timjamia sekä rosmariinia
Nosta fileet kuumalle pannulle . Ruskista molemmilta puolilta
Nosta fileet uunivadille ja anna kypsyä 180-asteessa n 10 minuuttia.
Keitä lisukkeeksi riisi kasvisliemessä.
Sekoita salaatiksi frisee, omenakuutiot, paahdetut tomaattilohkot,
tuoreet luumut, lisää ripaus oliiviöljyä, sokeria, mustapippuria ja sitruunaviipaleita
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi.