keskiviikko 7. syyskuuta 2016

Haudutetut possunsisäfilepihvit

 Siitä on vierähtänyt aikaa, kun viimeksi tein possunsisäfilepihvejä.
Tänään meillä syötiin possupihvit. Ne maistuivat hyvin puikulaperunoiden kera.

n 500 g porsaan sisäfilee maustamaton
1/2 isosta sipulista pienittynä 
2 valkosipulinkynttä pienittynä
voi/kasvisöljyä
1 rkl vehnäjauhoja
2 dl vettä
1 tl suolaa
muutama rouhaisu mustapippuria
1 tl cajunmaustetta, 1 tl basilikaa
3 rkl dijonsinappia
1 dl ruokakermaa 10%
Nosta filee huoneenlämpöön n 30 minuuttia ennen valmistamista.
Poista kalvot ja leikkaa filee 2 sentin viipaleiksi.
Hienonna sipuli ja valkosipulit.
Nuiji fileeviipaleet ja ruskista ne kahdessa osassa pannulla voi/öljyssä.
Mausta kevyesti suolalla . Siirrä kasariin. Huuhtaise pannu kasariin.
Kuullota sipulit voi/öljyssä. Lisää loppuvaiheessa mukaan mausteet.
Siirrä sipulit ja mausteseos kasariin. 
Lisää mukaan dijonsinappi, vehnäjauhot ja vesi.  Sekoita tasaisekksi.
Hauduta kannen alla 15 minuuttia.
Sekoita joukkoon ruokakerma ja kiehauta.
  
Haudutetun possufileen lisukkeiksi kypsensin  Lapin puikulaperunaa ja
sekoitin raikkaan salaatin, johon viipaloin mehukasta persikkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.