tiistai 13. syyskuuta 2016

Pekoni-broilerifileet kasviksilla


Nyt pitää antaa kehuja Atrialle. Ostin valmiiksi esikäsitellyt pekonilla vyötetyt
broilerinsisäfileet.  Ne olivat sopivasti maustetut paistovalmiiksi. Todella onnistunut 
kokonaisuus. Ei mitään voimakasta lisämakua, kuten mielestäni marinoiduissa 
tuotteissa on. Olen pari kertaa niitäkin kokeillut, mutta siihen se on jäänyt.
Suosittelen kokeilemaan näitä fileitä, paketissa on 380 g. Helppoa ja maukasta.

Otin pekonifileet 1/2 tuntia huoneenlämpöön ennen kypsyttämistä.
Pyyhin talouspaperilla nesteen pois fileiltä.
Paistoin voi/kasvisöljyseoksessa kuumahkolla pannulla noin 11 minuuttia 
välillä kääntäen. Ohje on paketin kyljessä.

Lisukkeeksi kypsensin keittämällä kasvikset 
puikulaperunaa, porkkanaa ja kukkakaalikukintoja.
Lisäsin kukkakaalit aivan loppuvaiheessa kattilaan kannen alle.
Kastikkeena kasviksille oli kasvisrasva sulatettuna.

Lisäsin lautasille vihreänä rucolaa ja persiljaa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi.