Tämän helpommaksi ei keiton keittäminen tule.
Annoksia tulee kolme.
1 tlk tomaattimurskaa
2 kpl salottisipulia pienittynä
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1 rkl rypsiöljyä
1 tl currya, 1 tl paprikajauhetta, 1/2 tl inkivääriä, 1 tl basilikaa, 1 tl cajunpippuria
1 dl kermaa (valintasi mukaan)
Kuullota pienityt sipulit öljyssä. Alenna lämpöä ja lisää mausteet.
Kuullota noin viisi minuuttia.
Lisää kattilaan mausteseokseen tomaattimurska.Lisää mukaan vesitilkka.
Anna seoksen kiehahtaa. Soseuta tehosekoittimella.
Lisää pavut liemineen ja anna kiehahtaa.
Lisää kerma ja kuumenna hetki. Tarkista maku.
Lisää annoksille persiljaa.
Itse tehty tomaaattikeittto on parasta.
VastaaPoistaTomaattikeitto on myös hyvää. Eikä tämäkään hullumpaa ole.
PoistaSöin viikonloppuna ehkäpä elämäni ensimmäiset pavut tomaattikastikkeessa ja olin yllättynyt miten hyvän makuisia ne olivat. Pitää kyllä useamminkin laittaa niitä erilaisiin ruokiin.
VastaaPoistaValkoiset pavut ja ovat hyviä sekä kastikkeessa että ilman. Pavut pelkästään sopivat salaatteihin.
VastaaPoista