keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Mansikka-mozzarellasalaatti - Lohileivät

 Tänään odotin vieraita lounasaikaan.
Valmistin kevyen lounaan,  jälkiruokana paikallisen Leipomo Harjun
suussasulava vadelmakermakääretorttu. 
Kattauskuvia en näpsinyt vain tarjoilukuvat.

Mansikka-mozzarellasalaatti

Frisee-salaatteja, rucolaa, kastike oliiviöljy, sitruunamehu, hunaja
vesimelonilohkot, tuoreita mansikoita, mozzarellaa kuutioina, minttua


Lohileivät 
Saaristolaisleipää, ranskankermalevite, mustapippurirouhe,
friseesalaattia, kylmäsavulohta, kurkkua, persiljasilppua

Juomana kivennäisvesi.

Jälkiruoka kahvi ja vadelmakerma-kääretorttu

2 kommenttia:

  1. Ihanat herkut! Tuo salaatti näyttää niin hyvältä!

    VastaaPoista
  2. Se on hyvää. Mansikka ja mozzarella sopivat hyvin yhteen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi.